Kom werken bij Van den Akker Glaszetters & Glashandel
Bekijk onze vacatures  

Glas groothandel Horst

Glas groothandel in Horst

Van den Akker Glas- en Schilderwerken biedt u de beste service op het gebied van glas- en schilderwerken. Bent u op zoek naar een glas groothandel bij Horst? Zoek dan niet verder. Ons personeel gaat uiterst zorgvuldig en professioneel te werk bij het plaatsen, leveren, bewerken en herstellen van glas. Ons gecertificeerde bedrijf streeft naar het leveren van de beste glas- en schilderservice in de regio Horst en ver daarbuiten. Door de inzet van vakbekwaam en geschoold personeel bent u verzekerd van een perfect resultaat.

Ook bij glasschade

Heeft u glasschade? Ook dan kunt u bij Van den Akker terecht. Dankzij onze unieke 24-uursschadeservice staat er dag en nacht een vakman voor u klaar om uw glasschade te herstellen. In plaats van wachten tot een glaszetter tijd voor u heeft, wordt u dezelfde dag nog geholpen met een veilige noodoplossing of reparatie.

Offerte aanvragen

Van glaswerk tot schilderwerk

Naast onze jarenlange ervaring in het glas, kunt u bij ons ook terecht voor schilderwerken en dan met name voor herstel- en renovatiewerkzaamheden. U kunt voor verschillende services bij ons bedrijf in Horst terecht:

Ja, ik heb interesse

Heeft u interesse in één van onze services? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan of bel naar 0492-536432 om u te laten informeren over de verschillende mogelijkheden die onze glas groothandel in Horst u te bieden heeft. Of u nu op zoek bent naar een servicebedrijf op het gebied van glas of juist schilderwerk: bij ons bent u aan het juiste adres.

[Best4FAQ name=”Glaszetter Horst”]