bg
0492-53 64 32www.akkerglas.nl

Glasschade of ruit kapot?

Bel nu!

Bel 0492 – 536 432

Uw glas groothandel Eindhoven

Onze glas groothandel nabij Eindhoven staat bekend om haar veelzijdigheid in glas- en schilderwerken. Wij hebben een groot assortiment aan diverse soorten glas en van deze glassoorten ook altijd voorbeelden liggen. Zo bieden wij enkel-, gelaagd-, sier/figuur-, draad-, verzilverd-, gehard- en isolatieglas aan, die u altijd vooraf kunt bekijken of het glaswerk voor u geschikt is. Daarnaast hebben we de meest gangbare glassoorten op voorraad, waadoor vervanging bij ons daarom nooit lang hoeft te duren!

Glas groothandel met ervaring

Voor al uw zaken op het gebied van glas- en schilderwerken, zit u bij ons goed. In 1981 is Van den Akker Glas- en Schilderwerken opgericht en gevestigd in Helmond. Sinds de oprichting werken wij met geschoolde en vakbekwame personeel die in staat zijn om op een uiterst zorgvuldige manier glas te zetten, te leveren en te bewerken. Naast ons ruime aanbod van glas, kunnen wij u ook voorzien in schilderwerken. Wij doen onze schilderactiviteiten binnen de bedrijvensector en speciaal gericht op renovatiewerkzaamheden. Dit betreft zowel binnen- als buitenschilderwerk. Hiervoor staat ons ervaren team van schilders ter beschikking.

Onze glassoorten en diensten

Wij hebben een ontzettend breed assortiment aan glaswerk en staan 24 uur per dag voor u klaar: mocht uw glas kapot gaat, is dat geen enkel probleem. Wij staan met onze unieke 24-uurs glascentrale direct voor u klaar om uw ruit te vervangen of om een tijdelijke noodoplossing voor u te regelen! Een greep uit onze glassoorten:

Bovenstaand glaswerk is uitgebreider terug te vinden onder het kopje ‘Assortiment glas’. Naast het glaswerk, plaatst Van den Akker ook regelmatig voorzetramen en ventilatieroosters. Meer informatie hierover kunt u vinden bij ons diverse assortiment.

Neem contact op

Op zoek naar een glas groothandel in de buurt van Eindhoven, omdat u bijvoorbeeld energie besparend glas in huis wilt? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0492-536432. Weet u al welk soort glas u wilt? Vraag dan direct vrijblijvend een offerte aan. Ons team staat altijd voor u klaar!

Wat kan deze glaszetter in Eindhoven zoal betekenen?

Deze glaszetter in Eindhoven is 24 uur per dag bereikbaar voor het herstellen van schade aan glas. Daarnaast kunt u dit bedrijf ook inhuren voor allerlei services op het gebied van glas. Denk aan veiligheidsglas tot sier- en figuurglas. Vraag een offerte aan!

Wanneer is deze glascentrale bereikbaar?

Wij staan als 24 uurs glascentrale dag en nacht voor u klaar om eventuele schade op vakkundige wijze te herstellen. Bij ons hoeft u nooit te wachten op een geschikte oplossing voor uw probleem. Eenmaal op locatie stellen we geheel gratis een offerte op maat op.

Hoe zit het met een vergoeding van de verzekering?

Wanneer u verzekerd bent voor glasschade, kunnen wij de schade in de meeste gevallen rechtstreeks verhalen bij uw verzekeringsmaatschappij. Ook wanneer uw verzekering aangeeft dat zij alleen contracten heeft met eigen herstelbedrijven. U kunt namelijk aangeven dat u zelf een schadeherstelbedrijf inschakelt. Vaak is dit geen probleem en wordt er door de verzekering alsnog een vergoeding uitgekeerd. Door een offerte aan te vragen weet u precies hoe hoog de kosten worden.

Waarom kiezen voor deze glashandel?

Door te kiezen voor deze glashandel in Eindhoven, geniet u van vele voordelen. Zo beschikt dit bedrijf over een 24-uursschadeservice, kunt u kiezen uit een uitgebreid aanbod aan verschillende soorten glas én geniet u van scherpe prijzen. Wilt u exact weten welke prijzen we hanteren? Doe een offerte aanvraag, dan komen we zo snel mogelijk bij u terug.

Offerte aanvragenNeem Nu Contact op