Kom werken bij Van den Akker Glaszetters & Glashandel
Bekijk onze vacatures  

Glas Eindhoven

Het beste glas van Eindhoven

Glas in Eindhoven

Bent u op zoek naar een bedrijf dat u glas in Eindhoven of omgeving kan leveren? Van de Akker Glas- en Schilderwerken biedt u de beste service op het gebied van glas in Eindhoven en omstreken. Het personeel gaat uiterst zorgvuldig en professioneel te werk bij het plaatsen, leveren, bewerken en herstellen van glas. Ook bij glasschade kunt u bij Van de Akker terecht.

Dankzij de unieke 24-uursschadeservice van het bedrijf staat er dag en nacht een vakman voor u klaar. In plaats van wachten tot een glaszetter tijd voor u heeft, wordt u dezelfde dag nog geholpen met een veilige noodoplossing of reparatie. Voor glas in Eindhoven en alles wat daarmee te maken heeft schakelt u dus Van de Akker Glas- en Schilderwerken in. Meer weten? Neem meteen even contact met ons op om verder te informeren.

Van glaswerk tot schilderwerk

Naast dienstverlening omtrent glas in Eindhoven kunt u bij ons ook terecht voor schilder- en renovatiewerk. Het gecertificeerde bedrijf streeft naar het leveren van de beste glas- en schilderservice in de regio Eindhoven, Venray, Horst en ver daarbuiten. Door de inzet van vakbekwaam en geschoold personeel bent u verzekerd van een perfect resultaat. U kunt voor verschillende services bij het glasbedrijf in Eindhoven terecht:

  • Het plaatsen van voorzetramen;
  • 24-uursschadeservice;
  • Renovatieschilderwerken;
  • Het plaatsen van ventilatieroosters;
  • HR++ glas plaatsen voor betere isolering;

Over ons

Van den Akker Glas- en Schilderwerken is in juni 1981 opgericht door Piet van de Akker in Helmond. Sindsdien is het bedrijf uitgegroeid van organisatie zonder medewerkers tot een bedrijf met 15 medewerkers en vestigingen in diverse plaatsen. Waar in het begin de bedrijfsvoering zich vooral richtte op het leveren van glas in Eindhoven en omgeving, is het met de tijd ook uitgebreid tot schilderwerk.

De ervaring en kennis die we door de jaren heen vergaard hebben gebruiken we graag om u het beste glas in Eindhoven en omgeving te kunnen leveren. Wij zijn tegenwoordig een gevestigd bedrijf met onder meer VCA en BTR certificaten, alsmede een AF erkenningsregeling.

Een offerte aanvragen

Heeft u glas in Eindhoven of de omgeving daarvan nodig? Van de Akker Glas- en Schilderwerken kan u verder helpen. Doe een vrijblijvende offerteaanvraag of bel naar 0492-536432 om u te laten informeren over de verschillende mogelijkheden die Van de Akker Glas- en Schilderwerken u te bieden heeft. Of u nu op zoek bent naar service op het gebied van schilderwerk of glas, in Eindhoven bent u aan het juiste adres.