Kom werken bij Van den Akker Glaszetters & Glashandel
Bekijk onze vacatures  

Glas bestellen Eindhoven

Glas bestellen Eindhoven

Wilt u zelf glas bestellen in Eindhoven of omgeving? Onze glas groothandel Van de Akker Glas- en Schilderwerken nabij Eindhoven staat bekend om haar veelzijdigheid in glas- en schilderwerken. Wij hebben een groot assortiment aan diverse soorten glas en van deze glassoorten ook altijd voorbeelden liggen. Zo bieden wij enkel-, gelaagd-, sier/figuur-, draad-, verzilverd-, gehard- en isolatieglas aan, die u altijd vooraf kunt bekijken of het glaswerk voor u geschikt is. Daarnaast hebben we de meest gangbare glassoorten op voorraad, waardoor vervanging bij ons daarom nooit lang hoeft te duren!

Neem Nu Contact op

Offerte aanvragen

 

 

 

Glas groothandel met ervaring

Voor al uw zaken op het gebied van glas- en schilderwerken, zit u bij ons goed. In 1981 is Van de Akker Glas- en Schilderwerken opgericht en gevestigd in Helmond. Sinds de oprichting werken wij met geschoolde en vakbekwame personeel die in staat zijn om op een uiterst zorgvuldige manier glas te zetten, leveren en bewerken. Naast ons ruime aanbod van glas, kunnen wij u ook voorzien in schilderwerken. Wij doen onze schilderactiviteiten binnen de bedrijvensector en speciaal gericht op renovatiewerkzaamheden. Dit betreft zowel binnen- als buitenschilderwerk. Hiervoor staat ons ervaren team van schilders ter beschikking.

Diensten & glassoorten

Wij hebben een ontzettend breed assortiment aan glaswerk en staan 24 uur per dag voor u klaar: mocht uw glas kapot gaat, is dat geen enkel probleem. U kunt met onze unieke 24-uurs glascentrale direct nieuw glas bestellen in Eindhoven en omstreken. Wij staan voor u klaar om uw ruit te vervangen of om een tijdelijke noodoplossing voor u te regelen! Een greep uit onze glassoorten:

Neem contact op

Op zoek naar een glas groothandel om glas te bestellen in de buurt van Eindhoven, omdat u bijvoorbeeld energie besparend glas in huis wilt? Neem dan contact met ons op door te bellen naar
0492-536432. Weet u al welk soort glas u wilt? Vraag dan direct vrijblijvend een offerte aan. Ons team staat altijd voor u klaar!