Kom werken bij Van den Akker Glaszetters & Glashandel
Bekijk onze vacatures  

Geharde glasplaat op maat

Geharde glasplaat op maat…

Wilt u graag een geharde glasplaat op maat? Wij, van Van de Akker glas- en schilderwerken, begrijpen dat als geen ander. Wij lichten graag toe waarom. Ten eerste is gehard glas wel vijf keer sterker dan gewoon glas. Maar dit is niet het enigste voordeel van gehard glas; het kan opvallend hogere temperatuur verdragen dan gewoon glas. Het geharde glas is thermisch versterkt. Dit zorgt ervoor dat dit glas een temperatuur van maar liefst honderd graden kan verdragen. Voor gewoon glas is dit zo’n dertig graden Celsius. Een degelijk verschil dus! Tot slot wordt gehard glas ook wel ‘letselveilig glas’ genoemd. Dit komt omdat als het glas breekt, deze in hele kleine brokjes uiteen spat. Door dit geharde glas kunnen dus geen grote verwondingen ontstaan. Gehard glas ontstaat doordat glas eerst tot 700 graden Celsius verhit wordt. Vervolgens is het glas snel afgekoeld. De snelle afkoeling zorgt ervoor dat er spanning in het glas komt en de oppervlakte wordt versterkt.

…die bestelt u natuurlijk bij Van de Akker

Wij zijn Van de Akker Glas- en Schilderwerken en zijn in 1981 opgericht. Al sinds het begin werken wij enkel met vakbekwame en geschoold personeel. Zij zijn stuk voor stuk in staat om op een zeer zorgvuldige manier glas te zetten, leveren en bewerken. Maar dat is niet de enigste dienst van Van de Akker. Naast ons ruime aanbod aan glas, kunnen wij u ook voorzien in schilderwerken. Onze schilderactiviteiten doen wij binnen de bedrijvensector en speciaal gericht op renovatiewerkzaamheden. Ons ervaren team van schilders staat hiervoor ter beschikken en het betreft zowel binnen als buitenschilderwerk. Neem gerust eens contact met ons op; we zijn gevestigd in Helmond.

De mogelijkheden met betrekking tot glas

Het assortiment aan glaswerk van Van de Akker is breed. Zie hieronder maar de mogelijkheden met betrekking tot glas:

Wilt u hier meer over weten? Klik dan op de button ‘Assortiment Glas’. Naast het glaswerk, plaatst Van den Akker ook regelmatig voorzetramen en ventilatieroosters. Meer informatie hierover is te vinden onder de button ‘Assortiment divers’. Daarnaast staat zij maar liefst 24 uur per dag voor u klaar! Met deze dienst staan wij te allen tijde voor u klaar om uw ruit te vervangen of een tijdelijke noodoplossing te regelen.

Neem vrijblijvend contact op voor een geharde glasplaat op maat!

Wilt u graag een geharde glasplaat op maat? Neem dan contact op met Van den Akker Glas- en Schilderwerken door te bellen naar 0492-536432. Weet u al precies welke maat u wilt? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan. Ons team staat altijd voor u klaar!