Kom werken bij Van den Akker Glaszetters & Glashandel
Bekijk onze vacatures  

Gehard glas op maat

Gehard glas op maat…

Wilt u graag een gehard glas op maat? Wij, van Van de Akker glas- en schilderwerken, doen dit maar al te graag voor u.Gehard glas heeft vele voordelen ten opzichte van gewoon glas. Ten eerste is gehard glas wel vijf keer sterker dan gewoon glas. Ten tweede kan gehard glas eenopvallend hogere temperatuur verdragen. Dit komt omdat het thermisch versterkt is. Tot slot spat het glas, als het breekt, in kleine brokjes uiteen. Wij noemen het glas daarom ook wel ‘letselveilig glas’. Er kunnen namelijk geen grote verwondingen ontstaan. Gehard glas ontstaat doordat glas eerst tot 700 graden Celsius verhit wordt. Vervolgens is het glas snel afgekoeld. De snelle afkoeling zorgt ervoor dat er spanning in het glas komt en de oppervlakte wordt versterkt.

…datmaakt Van de Akkernatuurlijk

Van de Akker Glas- en Schilderwerken is in 1981 opgericht. Al sinds het begin werken wij enkel met geschoold en vakbekwaam personeel. Zij werken dan ook stuk voor stuk op een zeer zorgvuldige manier en zetten, leveren en bewerken graag uw glas. Maar dat is niet de enigste dienst van Van de Akker. Naast ons ruime aanbod aan glas, kunnen wij u ook voorzien in schilderwerken. Onze schilderactiviteiten doen wij binnen de bedrijvensector en speciaal gericht op renovatiewerkzaamheden. Neem gerust eens contact met ons op; we zijn gevestigd in Helmond.

Waarom kiezen voor Van de Akker?

Is uw glas kapot? Wij staan met onze 24 uurs service altijd voor uw klaar om uw ruit te vervangen of een tijdelijke noodoplossing te regelen. Maar ook om de volgende redenen kiest u voor Van de Akker:

  • Ze bestaat al sinds 1981 en heeft dus aan ervaring geen gebrek;
  • Van de Akker is erkend en gecertificeerd;
  • Bevat alle verzekeringen;
  • Ze is snel met glasherstel.

De mogelijkheden zijn groot!

Het assortiment aan glaswerk van Van de Akker is breed. Ze heeft de volgende mogelijkheden met betrekking tot glas: HR glas, HR++ glas, thermopane, gehard glas, gelaagd glas, sierglas, enkelglas, spiegels/verzilverd glas, draadglas en isolatieglas. Wilt u hier meer over weten? Klik dan op de button ‘Assortiment Glas’. Naast het glaswerk, plaatst Van den Akker ook regelmatig voorzetramen en ventilatieroosters.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Wilt u gehard glas op maat? Neem dan contact op met Van den Akker Glas- en Schilderwerken door te bellen naar 0492-536432. Weet u al precies welke maat u wilt? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan. Ons team staat altijd voor u klaar!