Kom werken bij Van den Akker Glaszetters & Glashandel
Bekijk onze vacatures  

Gehard glas op maat maken

Gehard glas op maat laten maken

Gehard glas op maat laten maken doen onze medewerkers van Vd Akker Glaszetters & Glashandel graag voor u. Wij weten dankzij onze jarenlange ervaring exact hoe we glas bewerken, leveren en zetten.

Of u nou een particulier bent of een zakelijke klant. Wij voorzien u graag van extra sterk gehard glas. U geniet van een 24/7 service, scherpe prijzen, een vrijblijvende prijsopgave én onze expertise.

We komen graag vandaag nog bij u langs.

Gehard glas op maat | vrijblijvende prijsopgave op maat

  • Al jarenlang een groot begrip in de regio
  • Ruim 35 jaar ervaring
  • Werkzaam voor particulieren en bedrijven
  • 24/7 service
  • Vrijblijvende prijsopgave op maat

Wilt u gehard glas op maat bestellen? Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Gehard glas

Gehard glas ontstaat doordat glas eerst tot 700 graden Celsius verhit wordt. Vervolgens is het glas snel afgekoeld. De snelle afkoeling zorgt ervoor dat er spanning in het glas komt en de oppervlakte wordt versterkt.

5x sterker dan gewoon glas

Gehard glas op maat heeft vele voordelen ten opzichte van gewoon glas. Ten eerste is gehard glas wel vijf keer sterker dan gewoon glas. Maar dit is niet het enigste voordeel van gehard glas. Ten tweede kan gehad glas een opvallend hogere temperatuur verdragen.

gehard glas op maat

Het glas wordt verhit. Dit feit zorgt ervoor dat dit glas een temperatuur van maar liefst honderd graden kan verdragen. Voor gewoon glas is dit zo’n dertig graden Celsius. Een degelijk verschil, dus.

Gehard veiligheidsglas gebroken?

Wanneer het glas breekt valt het uiteen in duizenden kleine stukjes. Wij noemen gehard glas op maat daarom ook wel ‘letselveilig glas’. Deze kleine stukjes hebben een zacht randje. Hierdoor kunnen er geen grote verwondingen ontstaan.

Dit glas biedt extra veiligheid doordat het over sterke eigenschappen beschikt. Daarnaast is het ook nog een stootvast.

Van een glazen tafelblad tot een raam van enkel glas

Wij maken gehard glas op maat compleet naar wens van u. Misschien wenst u een nieuw glazen tafelblad omdat u er iets op heeft laten vallen. Of dient er een raam vervangen te worden? Wij weten dankzij onze jarenlange ervaring perfect hoe wij gehard glas van dezelfde dikte voor u produceren.

Wij zijn werkzaam door heel Nederland

Verschillende soorten glas

Het assortiment aan glaswerk van Vd Akker Glaszetters & Glashandel is breed. We verkopen meer dan alleen gehard glas. Zie hieronder de mogelijkheden met betrekking tot glas:

Meer weten? Bekijk ons uitgebreide assortiment hier en lees meer over de eigenschappen van de verschillende soorten. Of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Opgericht in 1981

Vd Akker Glaszetters & Glashandel is in 1981 opgericht. Al sinds het begin werken wij enkel met geschoold en vakbekwaam personeel. Zij werken dan ook stuk voor stuk op een zeer zorgvuldige manier. Ze zetten, leveren en bewerken graag uw glas. Maar dat is niet de enigste dienst die wij van Van de Akker aanbieden.

Dag en nacht bereikbaar

Onze medewerkers staan maar liefst 24 uur per dag voor u klaar! Met deze dienst staan wij te allen tijde voor u klaar om uw ruit te vervangen of een tijdelijke noodoplossing te regelen. Voor de veiligheid van u, uw huis of uw bedrijfspand is het immers belangrijk dat de schade met spoed wordt hersteld.

We staan alle dagen van de week dag en nacht voor u klaar.

Vraag een offerte aan voor gehard glas op maat

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor het gehard glas op maat. U kunt ons van Vd Akker Glaszetters & Glashandel bereiken door te bellen naar 0492-536432. Weet u al precies welke maat u wilt?

Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan zodat u precies weet wat onze dienstverlening in uw specifieke geval gaat kosten. Ons team staat altijd voor u klaar!