bg
0492-53 64 32www.akkerglas.nl

Glasschade of ruit kapot?

Bel nu!

Bel 0492 – 536 432

Gehard glas op maat maken…

Wilt u graag een gehard glas op maat maken? Wij, van Van de Akker glas- en schilderwerken, doen dit maar al te graag voor u.Gehard glas heeft vele voordelen ten opzichte van gewoon glas. Ten eerste is gehard glas wel vijf keer sterker dan gewoon glas. Maar dit is niet het enigste voordeel van gehard glas. Ten tweede kan gehad glas eenopvallend hogere temperatuur verdragen.Dit komt omdat het thermisch versterkt is. Dit feit zorgt ervoor dat dit glas een temperatuur van maar liefst honderd graden kan verdragen. Voor gewoon glas is dit zo’n dertig graden Celsius. Een degelijk verschil dus! Tot slot spat het glas, als het breekt, in kleine brokjes uiteen. Wij noemen het glas daarom ook wel ‘letselveilig glas’. Er kunnen namelijk geen grote verwondingen ontstaan. Gehard glas ontstaat doordat glas eerst tot 700 graden Celsius verhit wordt. Vervolgens is het glas snel afgekoeld. De snelle afkoeling zorgt ervoor dat er spanning in het glas komt en de oppervlakte wordt versterkt.

…dat doet u natuurlijk bij Van de Akker

Van de Akker Glas- en Schilderwerken is in 1981 opgericht. Al sinds het begin werken wij enkel met geschoold en vakbekwaam personeel. Zij werken dan ook stuk voor stuk op een zeer zorgvuldige manier en zetten, leveren en bewerken graag uw glas. Maar dat is niet de enigste dienst van Van de Akker. Naast ons ruime aanbod aan glas, kunnen wij u ook voorzien in schilderwerken. Onze schilderactiviteiten doen wij binnen de bedrijvensector en speciaal gericht op renovatiewerkzaamheden. Neem gerust eens contact met ons op; we zijn gevestigd in Helmond.

De mogelijkheden zijn groot!

Het assortiment aan glaswerk van Van de Akker is breed. Zie hieronder maar de mogelijkheden met betrekking tot glas:

Meer weten? Klik dan op de button ‘Assortiment Glas’. Naast het glaswerk, plaatst Van den Akker ook regelmatig voorzetramen en ventilatieroosters. Dit vindt u onder de button ‘Assortiment divers’.Daarnaast staat zij maar liefst 24 uur per dag voor u klaar! Met deze dienst staan wij te allen tijde voor u klaar om uw ruit te vervangen of een tijdelijke noodoplossing te regelen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Wilt u gehard glas op maat maken? Neem dan contact op met Van den Akker Glas- en Schilderwerken door te bellen naar 0492-536432. Weet u al precies welke maat u wilt? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan. Ons team staat altijd voor u klaar!

Offerte aanvragenNeem Nu Contact op