Kom werken bij Van den Akker Glaszetters & Glashandel
Bekijk onze vacatures  

Gehard glas op maat bestellen

Gehard glas op maat bestellen

Wilt u graag gehard glas op maat bestellen? Dat begrijpen wij, van Van de Akker glas- en schilderwerken wel. Gehard glas is namelijk wel vijf keer sterker dan gewoon glas. Maar dit is niet het enigste voordeel van gehard glas; het kan ook meer temperatuur verdragen dan gewoon glas. Gewoon glas kan circa 30 graden Celsius verdragen. Gehard glas is thermisch versterkt en kan daarom een temperatuur van tot wel honderd graden verdragen. Dit sterke geharde glas ontstaat doordat het glas eerst tot 700 graden Celsius verhit is en vervolgens snel is afgekoeld. Deze snelle afkoeling zorgt ervoor dat er spanning in het glas komt en de oppervlakte wordt versterkt. Gehard glas wordt ook wel ‘letselveilig glas’ genoemd. Dit komt omdat als het glas breekt, deze in hele kleine brokjes uiteen spat. Zo kunnen er geen grote verwondingen ontstaan.

Datdoet u natuurlijkbij Van de Akker

Van de Akker Glas- en Schilderwerken is in 1981 opgericht en gevestigd in Helmond. Sinds de oprichting werken wij met geschoolde en vakbekwame personeel die in staat zijn om op een uiterst zorgvuldige manier glas te zetten, te leveren en te bewerken. Naast ons ruime aanbod van glas, kunnen wij u ook voorzien in schilderwerken. Wij doen onze schilderactiviteiten binnen de bedrijvensector en speciaal gericht op renovatiewerkzaamheden. Dit betreft zowel binnen- als buitenschilderwerk. Hiervoor staat ons ervaren team van schilders ter beschikking.

De mogelijkheden met betrekking tot glas

Van de Akker heeft een ontzettend breed assortiment aan glaswerk. Daarnaast staat zij maar liefst 24 uur per dag voor u klaar! Met deze dienst staan wij te allen tijde voor u klaar om uw ruit te vervangen of een tijdelijke noodoplossing te regelen. Hieronder staan onze mogelijkheden met betrekking tot glas:

Wilt u hier meer over weten? Klik dan op de button ‘Assortiment Glas’. Naast het glaswerk, plaatst Van den Akker ook regelmatig voorzetramen en ventilatieroosters. Meer informatie hierover is te vinden onder de button ‘Assortiment divers’.

Neem vrijblijvend contact op!

Wilt u graag gehard glas op maat bestellen? Neem dan contact op met Van den Akker Glas- en Schilderwerken door te bellen naar 088 – 1001250. Weet u al precies welke maat u wilt? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan. Ons team staat altijd voor u klaar!