bg
0492-53 64 32www.akkerglas.nl

Glasschade of ruit kapot?

Bel nu!

Bel 0492 – 536 432

Dubbelglaszetten_akkerglas_helmond

Dubbel glas zetten in Eindhoven door Van der Akker

Wilt u graag dubbel glas zetten nabij Eindhoven? Wij hebben van alle glassoorten voorbeelden liggen. Zo vindt u het type glas dat precies bij u past. Daarnaast hebben wij de meest gangbare glassoorten op voorraad: uw vervanging hoeft dus nooit lang te duren! Van der Akker plaatst uw dubbele glas met uiterste zorg.

Van der Akker plaatst uw dubbel glas, ook in Eindhoven!

Van der Akker Glas- en Schilderwerken verzorgd meerdere diensten. Wij zetten glas, verzorgen schilder- en behangwerk en plaatsen glas-in–lood. Van der Akker bestaat al sinds 1981. Sinds de oprichting is onze vakbekwame en geschoolde personeel in staat om op een uiterst zorgvuldige manier glas te zetten, te leveren en te bewerken. U bent bij ons dus aan het juiste adres als u dubbel glas wil laten zetten in of nabij Eindhoven! En als uw glas kapot is staan wij ook direct voor u klaar. Service is namelijk onze belangrijkste pijler en daarom hebben wij een 24-uurs glascentrale. U kunt dus 365 dagen per jaar en zowel overdag als ‘s nachts van deze service gebruikmaken. Wat wilt u nou nog meer?

De voordelen van dubbel glas laten zetten

Waarom kiezen voor dubbel glas? Dubbel glas biedt een aantal prominente voordelen ten opzichte van enkel glas:

  • Verbeterde isolerende functie;
  • Bescherming tegen wisselende weersomstandigheden;
  • Stabielere temperaturen in huis;
  • Lage energiekosten.

Uit bovenstaande blijkt dat het plaatsen van dubbel glas erg effectief is. Het houdt je energiekosten laag en is dus goed voor uw portemonnee! Waarom zou u nog wachten met het zetten van dubbel glas?
Bel ons nu

Vraag vrijblijvend een offerte aan bij Van der Akker Glas- en Schilderwerken!

Wilt u dubbel glas zetten in of nabij Eindhoven? Vraag dan nu een offerte aan of neem contact op door te bellen naar 0492-536432. Heeft u vragen of opmerkingen? Schroom dan niet om contact op te nemen: ons personeel staat altijd voor u klaar!

Wat kan deze glaszetter in Eindhoven zoal betekenen?

Deze glaszetter in Eindhoven is 24 uur per dag bereikbaar voor het herstellen van schade aan glas. Daarnaast kunt u dit bedrijf ook inhuren voor allerlei services op het gebied van glas. Denk aan veiligheidsglas tot sier- en figuurglas. Vraag een offerte aan!

Wanneer is deze glascentrale bereikbaar?

Wij staan als 24 uurs glascentrale dag en nacht voor u klaar om eventuele schade op vakkundige wijze te herstellen. Bij ons hoeft u nooit te wachten op een geschikte oplossing voor uw probleem. Eenmaal op locatie stellen we geheel gratis een offerte op maat op.

Hoe zit het met een vergoeding van de verzekering?

Wanneer u verzekerd bent voor glasschade, kunnen wij de schade in de meeste gevallen rechtstreeks verhalen bij uw verzekeringsmaatschappij. Ook wanneer uw verzekering aangeeft dat zij alleen contracten heeft met eigen herstelbedrijven. U kunt namelijk aangeven dat u zelf een schadeherstelbedrijf inschakelt. Vaak is dit geen probleem en wordt er door de verzekering alsnog een vergoeding uitgekeerd. Door een offerte aan te vragen weet u precies hoe hoog de kosten worden.

Waarom kiezen voor deze glashandel?

Door te kiezen voor deze glashandel in Eindhoven, geniet u van vele voordelen. Zo beschikt dit bedrijf over een 24-uursschadeservice, kunt u kiezen uit een uitgebreid aanbod aan verschillende soorten glas én geniet u van scherpe prijzen. Wilt u exact weten welke prijzen we hanteren? Doe een offerte aanvraag, dan komen we zo snel mogelijk bij u terug.

Offerte aanvragenNeem Nu Contact op