Kom werken bij Van den Akker Glaszetters & Glashandel
Bekijk onze vacatures  

Dubbel glas Venray

Dubbel glas Venray: laat het zetten door Van der Akker!

Wilt u graag dubbel glas in Venray? Kies dan voor Van der Akker Glas- en Schilderwerken. Wij hebben voorbeelden van alle glassoorten liggen. Zo vindt u het type glas dat u zoekt. Ook hebben wij de meest gangbare glassoorten op voorraad: uw vervanging hoeft dus niet lang te duren! Van der Akker plaatst uw dubbele glas snel en met uiterste zorg.

Van der Akker doet meer in Venray dan alleen uw dubbel glas plaatsen

Van der Akker bestaat al sinds 1981. Sinds de oprichting is onze vakbekwame en geschoolde personeel in staat om op een uiterst zorgvuldige manier glas te zetten, te leveren en te bewerken. Maar wij doen meer dan alleen glas zetten. Zo verzorgen wij ook schilder– en behangwerk en plaatsen we glas-in–lood. Een veelzijdig bedrijf dus! Dus wilt u dubbel glas in of nabij Venray? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! En als uw glas kapot is staan wij ook direct voor u klaar. Service is onze belangrijkste pijler en wij hebben daarom een 24-uurs glascentrale. 365 dagen per jaar en zowel overdag als ’s nachts kunt u dus van deze service gebruikmaken. Wat wilt u nog meer?

De voordelen van dubbel glas op een rijtje

Waarom is dubbel glas nou beter dan enkel glas? Dubbel glas biedt een aantal aanzienlijke voordelen ten opzichte van enkel glas, te noemen:

  • Verbeterde isolerende functie;
  • Bescherming tegen wisselende weersomstandigheden;
  • Stabielere temperaturen in huis;
  • Lage energiekosten.

Het plaatsen van dubbel glas is dus erg effectief. Het houdt je energiekosten laag: niet alleen goed vaan het milieu, maar ook voor uw portemonnee! Waarom zou u nog wachten met dubbel glas?

Vraag nu een offerte aan!

Wilt u dubbel glas in of nabij Venray? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan. U kunt natuurlijk ook contact opnemen door te bellen naar 0492-536432. Ons personeel staat altijd voor u klaar!