Kom werken bij Van den Akker Glaszetters & Glashandel
Bekijk onze vacatures  

Dubbel glas Venlo

Dubbel glas Venlo: laat het zetten door Van der Akker Glas- en Schilderwerken!

Wilt u graag dubbel glas in Venlo? Kies dan voor Van der Akker Glas- en Schilderwerken. Wij hebben voorbeelden van alle glassoorten liggen. Zo vindt u het type glas dat u zoekt. Ook hebben wij de meest gangbare glassoorten op voorraad: uw vervanging hoeft dus niet lang te duren! Van der Akker plaatst uw dubbele glas snel en met uiterste zorg.

Van der Akker: meer dan dubbel glas plaatsen in Venlo

Van der Akker bestaat al sinds 1981 en is gevestigd in Helmond. Sinds de oprichting zijn in staat om op een uiterst zorgvuldige manier glas te zetten, te leveren en te bewerken. Maar wij doen meer dan dat. Zo verzorgen wij ook uw schilder- en behangwerk en plaatsen we uw glas-in–lood. Van der Akker is een veelzijdig bedrijf dus. Voor dubbel glas in of nabij Venlo bent u bij ons dus aan het juiste adres. En als uw glas kapot is staan wij ook direct voor u klaar. Wij hebben namelijk een 24-uurs glascentrale, omdat service onze belangrijkste pijler is. 365 dagen per jaar en zowel overdag als ’s nachts kunt u van onze 24 uurs service gebruikmaken. Wat wilt u nog meer?

De voordelen van dubbel glas op een rijtje

Waarom is dubbel glas nou beter dan enkel glas? Dubbel glas biedt een aantal aanzienlijke voordelen ten opzichte van enkel glas, te noemen:

  • Verbeterde isolerende functie;
  • Bescherming tegen wisselende weersomstandigheden;
  • Stabielere temperaturen in huis;
  • Lage energiekosten.

Het plaatsen van dubbel glas is dus erg effectief. Het houdt je energiekosten laag: niet alleen goed vaan het milieu, maar ook voor uw portemonnee! Waarom zou u nog wachten met dubbel glas?

Vraag nu een offerte aan!

Wilt u dubbel glas in of nabij Venlo? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan. U kunt natuurlijk ook contact opnemen door te bellen naar 0492-536432. Ons personeel staat altijd voor u klaar!