Kom werken bij Van den Akker Glaszetters & Glashandel
Bekijk onze vacatures  

Dubbel glas plaatsen Eindhoven

Dubbel glas plaatsen in Eindhoven door Van der Akker

Wilt u graag dubbel glas plaatsen nabij Eindhoven? Wij hebben van alle glassoorten voorbeelden liggen. Zo vindt u het type glas dat precies bij u past. Daarnaast hebben wij de meest gangbare glassoorten op voorraad: uw vervanging hoeft dus nooit lang te duren! Van der Akker plaatst uw dubbele glas met uiterste zorg.

Van der Akker plaatst uw dubbel glas, ook in Eindhoven!

Van der Akker Glas- en Schilderwerken verstrekt meerdere diensten, te noemen glaszetten, schilderwerk, behangen en glas-in-lood. Wij bestaan al sinds 1981 en sinds de oprichting is onze vakbekwame en geschoolde personeel in staat om op een zorgvuldige manier glas te plaatsen, te leveren en te bewerken. Dus wilt u dubbel glas laten plaatsen in of nabij Eindhoven? Dan bent u bij Van der Akker aan het juiste adres. Is uw glas kapot? Dat is voor ons ook geen probleem! Omdat service onze belangrijkste pijler is, hebben wij een 24-uurs glascentrale. U kunt dus 365 dagen per jaar en zowel overdag als ‘s nachts van onze service gebruikmaken.

De voordelen van dubbel glas laten zetten

Waarom kiezen voor dubbel glas? Dubbel glas biedt een aantal aanzienlijke voordelen ten opzichte van enkel glas:

  • Enorm verbeterde isolerende functie;
  • Stabielere temperaturen in huis;
  • Betere bescherming tegen wisselende weersomstandigheden;
  • Het houdt de energiekosten laag.

Het blijkt wel: het plaatsen van dubbel glas is erg effectief. Het houdt je energiekosten laag en maakt het gemakkelijker om een aangename temperatuur te creëren. Waarom zou u nog wachten met het plaatsen van dubbel glas?

Vraag nu een offerte aan bij Van der Akker Glas- en Schilderwerken!

Wilt u dubbel glas plaatsen in of nabij Eindhoven? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem contact op door te bellen naar 0492-536432. Heeft u vragen of opmerkingen? Ook dan kunt u contact met ons opnemen: ons personeel staat voor u klaar!