bg
0492-53 64 32www.akkerglas.nl

Glasschade of ruit kapot?

Bel nu!

Bel 0492 – 536 432

De beste glascentrale van Eindhoven

Bij Van de Akker Glas- en Schilderwerken, glascentrale nabij Eindhoven, krijgt u de beste service op het gebied van glas- en schilderwerken. Ook als het gaat om glasschade kunt u snel bij ons terecht. Dankzij de unieke 24-uursschadeservice van het bedrijf staat er dag en nacht een vakman voor u klaar.

In plaats van wachten tot een glaszetter in Eindhoven tijd voor u heeft, wordt u dezelfde dag nog geholpen met een veilige tijdelijke oplossing of reparatie. Ons personeel gaat uiterst zorgvuldig en professioneel te werk bij het plaatsen, leveren, bewerken en herstellen van glas.

Neem Nu Contact op

Offerte aanvragen

 

 

 

Professionele glascentrale in de regio Eindhoven

  • Al jarenlang een bekend begrip in de regio
  • Meer dan 35 jaar ervaring in de glashandel in Eindhoven
  • Voor woning of bedrijfspand
  • Glascentrale in Eindhoven: ruim assortiment aan verschillende soorten glas
  • 24 uur per dag beschikbaar voor glasservice in Eindhoven
  • Gratis en vrijblijvende prijsopgave op maat

Heeft u een (spoed)klus voor onze glascentrale in Eindhoven? Bel ons dan direct via 0492-536432, ook als het 02.00 uur ‘s nachts is of op zondagochtend. We staan met onze 24/7 glasservice dag en nacht voor u klaar.

Glas- en schilderservice in Eindhoven

Onze gecertificeerde glascentrale en glashandel streeft naar het leveren van de beste glas- en schilderservice in de regio Eindhoven en ver daarbuiten. Door de inzet van vakbekwaam en geschoold personeel bent u verzekerd van een perfect resultaat. U kunt voor verschillende services bij de glascentrale nabij Eindhoven terecht:

U bent bij ons ook op het juiste adres voor het zetten van andere soorten glas, zoals: thermopane glas, HR glas, gelaagd glas en glas isolatie om energie te besparen.

De beste glascentrale in Eindhoven

Offerte aanvragen

Glas vervangen door een glaszetter in Eindhoven

Ontdekt u glasschade aan uw slaapkamerraam na een nachtelijke storm of is het glas in de ramen in uw woonkamer toe aan vervanging? Laat het glas dan vervangen door een professionele glaszetter in Eindhoven. Het team van onze glascentrale weet als de beste hoe ze ieder soort glas moeten vervangen in Eindhoven. Ons personeel is vakbekwaam en voldoende geschoold om de beglazing te regelen. Of het nou gaat om het leveren, plaatsen of bewerken.

Dubbelglas in Eindhoven

Als glascentrale in Eindhoven beschikken we over een ruim assortiment aan verschillende soorten glas. Denk hierbij aan enkelglas, dubbelglas, sier- en figuurglas, veiligheidsglas, draadglas, gehard glas, gelaagd glas, glas in lood en verzilverd glas. De meeste van deze soorten glas hebben we op voorraad liggen. Zo kunnen we bij spoed het gewenste glas snel leveren en plaatsen.

Interesse in onze glascentrale in Eindhoven?

Bent u benieuwd wat de glascentrale nabij Eindhoven voor u kan betekenen? Of u nu op zoek bent naar een glashandel in Eindhoven of een vakkundige schilder zoekt: bij Van de Akker Glas- en schilderwerken bent u aan het juiste adres.

Of u nu schade heeft of graag voor een project met glas contact met ons wilt zoeken, in alle gevallen kunt u gerust bellen naar 0492-536432. Mocht u vragen hebben over ons bedrijf of interesse hebben in één van onze services of producten, u kunt naast bellen ook bij ons langskomen in Helmond aan de Wolfstraat 162.

Weet u al wat u wilt? Vraag dan een vrijblijvende offerte bij ons aan of laat u adviseren en informeren voor het beste resultaat.

Offerte aanvragen

Wat kan deze glaszetter in Eindhoven zoal betekenen?

Deze glaszetter in Eindhoven is 24 uur per dag bereikbaar voor het herstellen van schade aan glas. Daarnaast kunt u dit bedrijf ook inhuren voor allerlei services op het gebied van glas. Denk aan veiligheidsglas tot sier- en figuurglas. Vraag een offerte aan!

Wanneer is deze glascentrale bereikbaar?

Wij staan als 24 uurs glascentrale dag en nacht voor u klaar om eventuele schade op vakkundige wijze te herstellen. Bij ons hoeft u nooit te wachten op een geschikte oplossing voor uw probleem. Eenmaal op locatie stellen we geheel gratis een offerte op maat op.

Hoe zit het met een vergoeding van de verzekering?

Wanneer u verzekerd bent voor glasschade, kunnen wij de schade in de meeste gevallen rechtstreeks verhalen bij uw verzekeringsmaatschappij. Ook wanneer uw verzekering aangeeft dat zij alleen contracten heeft met eigen herstelbedrijven. U kunt namelijk aangeven dat u zelf een schadeherstelbedrijf inschakelt. Vaak is dit geen probleem en wordt er door de verzekering alsnog een vergoeding uitgekeerd. Door een offerte aan te vragen weet u precies hoe hoog de kosten worden.

Waarom kiezen voor deze glashandel?

Door te kiezen voor deze glashandel in Eindhoven, geniet u van vele voordelen. Zo beschikt dit bedrijf over een 24-uursschadeservice, kunt u kiezen uit een uitgebreid aanbod aan verschillende soorten glas én geniet u van scherpe prijzen. Wilt u exact weten welke prijzen we hanteren? Doe een offerte aanvraag, dan komen we zo snel mogelijk bij u terug.

Offerte aanvragenNeem Nu Contact op
1