bg
0492-53 64 32www.akkerglas.nl

Glasschade of ruit kapot?

Bel nu!

Bel 0492 – 536 432

De beste glascentrale van Eindhoven

Bij Van de Akker Glas- en Schilderwerken, glashandel nabij Eindhoven, krijgt u de beste service op het gebied van glas- en schilderwerken. Ook als het gaat om glasschade. Dankzij de unieke 24-uursschadeservice van het bedrijf staat er dag en nacht een vakman voor u klaar. In plaats van wachten tot een glaszetter tijd voor u heeft, wordt u dezelfde dag nog geholpen met een veilige tijdelijke oplossing of reparatie. Ons personeel gaat uiterst zorgvuldig en professioneel te werk bij het plaatsen, leveren, bewerken en herstellen van glas.

Glaswerk en schilderwerk

Het gecertificeerde bedrijf streeft naar het leveren van de beste glas- en schilderservice in de regio Eindhoven en ver daarbuiten. Door de inzet van vakbekwaam en geschoold personeel bent u verzekerd van een perfect resultaat. U kunt voor verschillende services bij de glascentrale nabij Eindhoven terecht:

U bent bij ons ook op het juiste adres voor het zetten van andere soorten glas zoals: thermopane glas, HR glas, gelaagd glas en glas isolatie om energie te besparen.

Interesse in Van de Akker glascentrale?

Bent u benieuwd wat de glascentrale nabij Eindhoven voor u kan betekenen? Of u nu op zoek bent een glascentrale in Eindhoven of een vakkundige schilder zoekt: bij Van de Akker Glas- en schilderwerken bent u aan het juiste adres. Of u nu schade heeft of graag voor een project met glas contact met ons wilt zoeken, in alle gevallen kunt u gerust bellen naar 0492-536432. Mocht u vragen hebben over ons bedrijf of interesse hebben in één van onze services of producten, u kunt naast bellen ook bij ons langskomen in Helmond aan de Wolfstraat 162. Weet u al wat u wilt? Vraag dan een vrijblijvende offerte bij ons aan of laat u adviseren en informeren voor het beste resultaat!

Offerte aanvragenNeem Nu Contact op