bg
0492-53 64 32www.akkerglas.nl

Glasschade of ruit kapot?

Bel nu!

Bel 0492 – 536 432

Glasplaat voor tafel

Wilt u graag eenglasplaat voor tafel? Wij, van Van de Akker, helpen u daar maar al te graag aan. Wij zijn specialist op het gebied van glas- en schilderwerken en bestaan sinds 1981.Al die tijd werken wij enkel met geschoold en vakbekwaam personeel. Hierdoor zijn wij met z’n allen in staat op een zorgvuldige manier uw glas te leveren, zetten en bewerken. Naast ons ruime aanbod van glas, kunnen wij u ook voorzien in schilderwerken. Dit doen wij binnen de bedrijvensector en speciaal gericht op renovatiewerkzaamheden.

Waarom Van de Akker?

Is uw glas kapot? Wij staan met onze 24 uurs service altijd voor uw klaar om uw ruit te vervangen of een tijdelijke noodoplossing te regelen. Maar ook om de volgende redenen kiest u voor Van de Akker:

  • Ze bestaat al sinds 1981 en heeft dus aan ervaring geen gebrek;
  • Van de Akker is erkend en gecertificeerd;
  • Bevat alle verzekeringen;
  • Ze is snel met glasherstel.

Glasplaatvoortafel van gehardglas

Voor een glasplaat voor tafel wordt gebruik gemaakt van gehard glas. Wij noemen dit ook wel ‘letselveilig glas’. Als het glas breekt, spat het in hele kleine brokjes uiteen. Zo kunnen er geen grote verwondingen ontstaan. Daarnaast is dit glas maar liefst vijf keer sterker dan gewoon glas. Ook kan het meer temperatuur verdragen dan gewoon glas. Dit sterke geharde glas ontstaat doordat het glas eerst tot 700 graden Celsius verhit is en vervolgens snel is afgekoeld. Deze snelle afkoeling zorgt ervoor dat er spanning in het glas komt en de oppervlakte wordt versterkt.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Wilt u graag een glasplaat voor tafel hebben? En weet u al precies welke maat u wilt? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan. Heeft u een vraag? Of wilt u meer weten? Neem dan contact op met Van den Akker Glas- en Schilderwerken door te bellen naar 0492-536432. Ons team staat altijd graag voor u klaar!

Offerte aanvragenNeem Nu Contact op