bg
0492-53 64 32www.akkerglas.nl

Glasschade of ruit kapot?

Bel nu!

Bel 0492 – 536 432

Glashandel Weert en omgeving

Voor uw glaswerk in Weert bent u bij ons aan het juiste adres. In 1981 is Van den Akker Glas- en Schilderwerken opgericht en gevestigd in Helmond. Sinds de oprichting is onze geschoolde en vakbekwame personeel in staat om op een uiterst zorgvuldige manier glas te zetten, te leveren en te bewerken. Maar wij doen meer: wij verzorgen ook schilder- en behangwerk en plaatsen glas-in–lood. En mocht uw glas kapot gaat, is dat ook geen enkel probleem. Dankzij de unieke 24-uursschadeservice van onze glashandel in Weert staat er dag en nacht een vakman voor u klaar.

Meer dan een glashandel alleen

Van den Akker Glas- en Schilderwerken nabij Weert staat bekend om haar veelzijdigheid in glaswerken. Zo bieden wij enkel-, gelaagd-, sier/figuur-, draad-, verzilverd-, gehard- en isolatieglas aan. Wij hebben van al deze glassoorten voorbeelden liggen. U kunt dus vooraf kijken of het glaswerk voor u geschikt is. Daarnaast hebben we de meest gangbare glassoorten op voorraad. Uw vervanging hoeft daarom nooit lang te duren! Voor uw glaswerk in Weert en omstreken zit u bij ons goed.

Onze diensten

Wij kunnen voor u diverse soorten glas plaatsen, zoals:

Naast het glaswerk, plaatst Van den Akker ook regelmatig voorzetramen en ventilatieroosters. Meer informatie hierover is te vinden onder het kopje ‘Assortiment divers’.

Offerte aanvragen

Op zoek naar een glashandel in Weert? Bel dan naar 0492-536432: wij helpen u graag! Heeft u interesse in een specifiek soort glas? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan. Ons personeel staat altijd voor u klaar!

Offerte aanvragenNeem Nu Contact op